top of page
Individuele begeleiding

We starten met een intake:

  • Een eerste afspraak om kennis te maken en je hulpvraag te verhelderen. Waar loop je tegen aan en wat zou je willen. Na deze eerste afspraak heb je als het goed is helder of je iets met haptotherapie en met mij als therapeut kan.

  • Ongeveer twee vervolgafspraken om je hulpvraag verder te onderzoeken en een duidelijke richting te hebben voor de verdere behandeling. Aan de hand van gesprekken, ervaringsoefeningen en aanraking wordt voelbaar wat er speelt, je wordt geconfronteerd met je gevoel en hoe je daarmee omgaat.

In de verdere behandeling is vaak de tijd tussen de sessies minstens zo belangrijk als de sessie zelf. Dat wat je hebt ervaren en geleerd tijdens de sessie ga je op jouw manier in je eigen leefwereld inpassen. We zullen gewoonlijk dan ook 2 a 3 weken tussen de sessies plannen en steeds stilstaan bij wat je in het dagelijks leven bent tegen gekomen. We blijven in de sessies werken met ervaringsoefeningen en aanraking en zullen regelmatig bespreken of we op de juiste weg zitten.

Hoe lang een traject duurt is heel persoonlijk en afhankelijk van je vraag. Vaak ga je al na enkele sessies ervaren dat er iets verandert in hoe je in het leven staat. Na 8 tot 10 sessies hebben veel mensen helder hoe ze vitaler hun leven kunnen vormgeven.

Workshops

Samen met collega haptotherapeuten vanuit de regio, rondom Renkum, Heelsum, Bennekom en Wageningen, verzorg ik workshops vanuit de haptonomie. Voor actuele informatie lees meer 

Tekening dubbel groen.png
bottom of page